Regisseur

regisseurNa de periode bij Dynastie van Oer begon Ewout met regisseren. Hij maakt voorstellingen met professionals, met scholieren en met amateurs. Altijd vanuit een multidisciplinaire interesse. Altijd vanuit de behoefte om het beste van verschillende elementen te laten versmelten. Als een eclecticus. Als een alchimist. Zijn voorstellingen kenmerken zich door muzikaliteit, snelheid, humor en krachtige beelden. Zonder voor eenvoudige oplossingen te kiezen wil hij dat zijn voorstellingen toegankelijk zijn voor een breed publiek. Geworteld in het nu. Nieuwsgierig, warmbloedig, met lef en zorg. Hij geeft veel ruimte aan zijn spelers en daagt ze zo uit hun creativiteit te ontwikkelen. En dat alles met uitzonderlijk veel plezier. Theater is bij uitstek een kunstvorm waarin samenwerken centraal staat. Door de inbreng van andere getalenteerde mensen kan ook Ewout’s talent floreren. Dank dus aan alle collega’s. Op elke denkbare positie. Van acteurs tot chauffeurs. Van vormgevers tot technici.

 

 

Good Boy

van Jurgen Theuns

GOOD BOY is een hedendaags coming of age verhaal. Een voorstelling die goed aansluit bij de queer- of regenboogcommunity én iedereen die daarvoor opkomt. Het is een hart onder die riem voor iedereen die zich op wat voor manier dan ook ‘anders’ voelt. Een prachtige collage over coming of age, coming out, identiteit, seksualiteit, gender en fetsjisme. Gespeeld door JürgenTheuns en Valentijn Banga.

Recensie Good Boy in de Theaterkrant

;source=vimeo_logo&owner=53343487

Apocalypso

Beeld Apocalypso De Spelers

van Jibbe Willems bij Toneelgroep De Spelers

Apocalypso speelt zich af in het armageddon van de straat. De Dag des Oordeels nadert en junkies, hoeren, pimps en paupers staan erbij en kijken er naar. Op een doodgewone morgen besluit Jesse, de hoerenzoon, de wereld te gaan redden.

meer informatie

 

 

 

 

 

 

Romeo & Julia

Een verschroeiende liefdesgeschiedenis, een verscheurende vete tussen twee modehuizen. Tijdens een modeshow ontmoeten Romeo en Julia elkaar. Hun liefde vat vlam als een vonk in een berg stro. Hij hoort bij Montobash, zij loopt voor Claystraw. Durf je je hart te volgen? Gaat je omgeving daarin mee? Een voorstelling over onbeheersbare emoties en driftige koppen. Over macht en overgave. En bovenal; hartstochtelijke liefde. Toneel op de catwalk, schitterende modeshows, glamour, flitsend licht en stampende beats.

De ontwerpen van Claystraw en Montobash, de twee rivaliserende modehuizen, zijn van jonge aanstormende modeontwerpers. Sophie de Groen (www.sophiedegroen.com), Marlies van Stolk (instagram marliesvanstolk) en Nine Parre (www.ninemarinparre.nl) putten uit eigen werk en customizen bestaande outfits. Sprankelend, oogverblindend, adembenemend. Met muziek van DJ Bruno Verhaar.

pdfDownload: Script Romeo en Julia

 

IMG 0945
IMG 1067
IMG 1188
IMG 1080
Ontmoeting Romeo Julia
Romeo Vivienne
Romeo Julia bij Gilles
Tyra Claystraw
Victor Rolf

Bekijk archief